dinsdag, juni 28, 2022 Nieuws 158
Beste Veeteler, De laatste week is al bezig! De laatste rigro van het jaar is deze week en jij bent waarschijnlijk druk bezig met studeren voor de laatste examens. De laatste twee weken hadden heel veel leuke activiteiten, onder andere het SGSC Lustrum en de VATS! Na alle biertjes en vlees, is de zelfstudieweek pittig geweest en dit alles bracht ons terug naar de UB. Voor nu veel succes met de laatste examens en een hele fijne zomer! Tot gauw! Groetjes, Het Bestuur

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors