maandag, juni 28, 2021 Nieuws 71
Beste Leden, De laatste lootjes van academisch jaar 2020-2021 zijn aangebroken. Er wordt wel eens gezegd 'na regen komt zonneschijn, na de tentamens is het zomervakantie. Het Bestuur wenst jullie allemaal heel veel succes in deze tentamenweek, en nog veel meer plezier in de zomervakantie. We hopen dat jullie gaan genieten van jullie vrij tijd, en weer vol frisse energie de nieuwe studenten in de AID of in de eerste lesweken zullen welkom heten. Wij kijken er in ieder geval al naar uit! Tot morgen bij de laatste rigro van dit academisch jaar! Veel liefs, Het Bestuur

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors