maandag, april 19, 2021 Nieuws 2
Beste Leden, Afgelopen week was een relatieve rustige week qua activiteiten maar desalniettemin een heel leuke en interessante week. De week begon met de stage/banen avond georganiseerd door Aquarius op de woensdag avond. Er waren 50 tot 60 mensen aanwezig die hebben kunnen luisteren en spreken met tien verschillende bedrijven. Hopelijk hebben veel studenten hier interessante stages gevonden of misschien wel een connectie gelegd voor hun eerste baan. De Paaseierenzoektocht van Team International georganiseerd op de donderdag ging helaas niet door. Maar de dag was nog niet voorbij of er stond...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors