Secretaris

Hoi iedereen!

Ik ben Dieuwke en ben 19 jaar, ik kom uit Nijkerkerveen, een klein dorp vlakbij Amersfoort. Ik zit op dit moment in mijn eerste (bijna tweede) jaar van de bachelor. Mijn liefde voor dieren is er van kinds af aan altijd al geweest, dierenarts is het niet geworden daarom doe ik nu Animal Sciences waar ik het erg naar mijn zin heb!

In mijn vrije tijd probeer ik te sporten, hardlopen of naar de sportschool gaan, helaas lukt dit niet altijd. Verder vind ik het leuk om drankjes te doen met vrienden of naar een leuk feestje gaan, je kan mij dan ook vaak in de Woeste vinden op woensdag.

Dit jaar was mijn eerste jaar in Veetelersland waar ik het dan ook erg naar mijn zin heb gehad. Ik heb dit jaar in de freshmencie gezeten waar ik al wat ervaring heb op kunnen doen als secretaris. Ik vind het erg leuk dat de functie secretaris mag overnemen, het is dan ook een functie die bij mij past omdat ik een georganiseerd persoon ben en graag mensen wil helpen.

Ik kijk er naar uit om mooie herinneringen te maken en veel nieuwe mensen te ontmoeten. Als je ooit vragen hebt, twijfel niet om deze te stellen!

Groetjes,

Dieuwke