Verenigingsdieren

Jennie

Jennie is de verenigingskoe van “De Veetelers’'. Sinds begin 2015 staat ze op stal bij Carus. Haar vader is DELTA ATLANTIC en ze is 100% Holstein Friesian. Op 27 december (2012) is ze jarig. Ze weegt ongeveer 603 kg. Op 20 november 2015 is ze bevallen van een vaarskalfje. Hopelijk groeit ze op tot een waardige onderzoekskoe en staan ze over een poosje gezellig samen op stal. Als je toevallig een keertje op Carus bent, kun je haar herkennen aan het koenummer 5758.

Ellen

Ellen is een van de onderzoekskatten van Carus. Ze is een allemansvriend, dus ze is zeker een gezellig verenigingskat! Volgens de verzorgers doet ze het goed in de proeven en ze is al erg gewild om geadopteerd te worden. Dit gaat alleen nog een paar jaartjes duren, aangezien ze geboren is in 2014.

Voor het bezoeken van de katten op Carus in het kader van socialisatie, kun je contact opnemen met werkgroep verenigingsdieren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Augustus

Augustus is een jonge beer, die in het begin nog wat moeite had met springen. Inmiddels is dat geen probleem meer en kan ie z'n baan goed doen. In zijn stalletje staat hij lekker te gluren naar al het vrouwelijk schoon om zich heen. Hij wordt gebruikt voor de sperma-practica van toegepaste dierbiologie en als zoekbeer voor de berige zeugen.