Jennie

Jennie is de verenigingskoe van “De Veetelers’'. Sinds begin 2015 staat ze op stal bij Carus. Haar vader is DELTA ATLANTIC en ze is 100% Holstein Friesian. Op 27 december (2012) is ze jarig. Ze weegt ongeveer 603 kg. Op 20 november 2015 is ze bevallen van een vaarskalfje. Hopelijk groeit ze op tot een waardige onderzoekskoe en staan ze over een poosje gezellig samen op stal. Als je toevallig een keertje op Carus bent, kun je haar herkennen aan het koenummer 5758.

Ellen

Ellen is een van de onderzoekskatten van Carus en geboren in 2014. Ze is een allemansvriend, dus ze is zeker een gezellige verenigingskat! Volgens de verzorgers doet ze het goed in de proeven en ze is al erg gewild om geadopteerd te worden. Dit gaat binnenkort gebeuren, wat betekent dat er ook een nieuwe verenigingskat gekozen moet worden. Wanneer dit zover is, zal er hier een nieuw stukje verschijnen. 

Voor het bezoeken van de katten op Carus in het kader van socialisatie, kun je contact opnemen met werkgroep verenigingsdieren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (momenteel niet mogelijk vanwege de coronacrisis)

Berend

Berend is het verenigingsvarken van “de Veetelers”. Hij is in maart 2019 op Carus gearriveerd. Hij is van het ras Duroc, daarom heeft zijn vacht zo’n mooie rode kleur. Berend is een leuke beer en hij wordt gebruikt als zoekbeer voor berige zeugen. Wanneer het weer kan zal hij ook ingezet worden in de sperma-practica van toegepaste dierbiologie.