ICIE - In Case of Internet Emergency "who are you gonna call? De icie!"

Een geheel vernieuwde internetcie staat dit jaar voor u klaar, wij zijn hard bezig met het bewerken van deze website als met onze Social Media platforms!! Ook zijn wij momenteel hard op zoek naar nieuwe leden voor onze commissie, dus lijkt het jou leuk om deel te nemen aan onze commissie? Neem dan zeker contact met ons op!

Wij bieden:  

  • een goed werkende website
  • Facebook and Instagram updates (als je content hebt, contact ons!)
  • hulp aan Veetelers en commissies/onderverenigingen bij het gebruik van hun account
  • een up-to-date vacaturebank
  • en diverse andere dingen - we zijn nu eenmaal heel veelzijdig.

Elke maand is er een technisch overleg over de stand van zaken en worden mogelijkheden en verbeteringen uitvoerig besproken. Heb je een brandende vraag, een gouden tip of een helpende suggestie? Schroom niet en contacteer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een internetcie-lid tackelen (niet te hard alsjeblieft dankjewel) als je deze tegen komt is natuurlijk ook altijd mogelijk. Postduiven worden niet geaccepteerd - dit is zwaar uit de tijd.

De internetcie is altijd op zoek naar enthousiaste extensions binnen de commissie, zo blijven wij ook up-to-date. Dus weet jij dat een website met 'www.' begint en weet je dat je een vastgelopen computer niet oplost door het beeldscherm uit en weer aan te doen, dan willen we JOU hebben (kennis van website-beheer zou natuurlijk heel fantastisch zijn, maar zeker geen verplicht criterium)!

Groetjes,

Internetcie version 2.0.23

 

Hannah Koskamp

Joas van der Linden