Binnen "De Veetelers" zijn er twee contactpersonen waar mee je kan praten mocht je daar behoefte aan hebben. Dit kan over van alles gaan! Hieronder stellen ze zich voor: Manon Greve en Janiek van de Rijdt.

 

Hallo allemaal!

Mijn naam is Manon Greve. Je kent mij misschien als voormalig bestuurslid van Studievereniging "De Veetelers" en huidig bestuurslid van SGSC. Ik sta in de Veetelers-wereld bekend als iemand die heel open en eerlijk is over persoonlijke dingen zoals seksualiteit, vrouwenrechten, mentale gezondheid en meerdere andere belangrijk
e onderwerpen.  

Ik heb in het verleden veel geworsteld met mentale problemen en ik heb het altijd zo'n opluchting gevonden om er met iemand over te praten. Praten lucht echt op en er zijn veel platforms waar je kunt praten over je persoonlijke problemen. Om dit persoonlijker te maken, kwam Studievereniging "De Veetelers" op het idee om twee vertrouwenspersonen voor te stellen die er zijn voor al hun leden. Het kan soms voelen alsof je problemen niet zo groot zijn terwijl je er wel dagelijks last van hebt. Daarom willen we je de mogelijkheid geven om en met mij of de andere vertrouwenspersoon te komen praten en de drempel te verlagen.

Dus neem gerust contact met me op als je op dit moment met iets in je dagelijks leven worstelt. Het kan echt van alles zijn: je thuissituatie, een relatie/vriendschap, pesten binnen de Studievereniging of taboe-onderwerpen zoals racisme en seksuele intimidatie door medestudenten. Alles wat je me vertelt, blijft tussen ons in.

Je kunt contact met mij opnemen via mijn telefoonnummer: +31 6 12553253

Of mail me: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je ergens over wilt praten, maar je ligt niet met mij als persoon, kijk dan eens naar de andere vertrouwenspersoon!  Wij zijn hier om je te helpen 😊.

 

 

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Janiek, ik ben 21 jaar oud en ik ben een vierdejaars student. Ik heb mijn BSc Animal Sciences afgelopen zomer in 2022 gehaald en ik ben momenteel bezig met een voltijds bestuursjaar bij SWU Thymos. Tijdens mijn BSc ben ik al best druk geweest binnen ‘Veetelersland’, met de Lustrum Almanakcie 38 als een hoogtepunt.

Ik heb ervoor gekozen om een vertrouwenscontactpersoon (VCP) te worden, omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zich veilig en thuis voelt in Wageningen, of je nu actief bent binnen “de Veetelers” of juist helemaal niet. Zelf heb ik ook al het een en ander meegemaakt, en heb ik redelijk wat mentale problemen gehad, waardoor ik het juist zo belangrijk vind om iemand hiermee te kunnen helpen als ze ergens mee zitten. Doordat ik zelf ook het nodige heb gehad/meegemaakt, heb ik het idee dat ik me mogelijk iets beter in iemands situatie kan inbeelden, waardoor ik iemand mogelijk wat sneller verder kan helpen. Maar natuurlijk is iedere situatie anders, en wil ik uiteraard niet situaties van anderen met mezelf gaan vergelijken, waarom het juist heel belangrijk is dat iedereen op zijn eigen manier meet zijn situatie omgaat.

Ik ben te bereiken via:

Telefoonnummer: +31 6 30687634

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voel je vrij om contact op te nemen met mij wanneer je een vraag hebt of je even je verhaal kwijt wil! Ik zal altijd een luisterend oor bieden. Daarnaast zal ik nooit handelen zonder jouw toestemming, dus de volledige regie ligt bij jou!