Voorlichter Extern

Heyy lieve Veetelers,

Ik zal mezelf even introduceren; Ik ben Britt de Winter, 22 jaar oud en zit nu alweer in het 4e jaar van de studie. En als je het jezelf afvraagt, ja ik ben nog steeds bezig met de bachelor. Ik kom uit Zoetermeer maar sinds dit jaar zijn mijn ouders verhuisd naar Hazerswoude-Rijndijk, een dorp in Zuid-Holland. Sinds dat ik een klein meisje ben, ben ik al helemaal dieren-gek, vooral paarden en koeien waren mijn favoriet. Het grootste deel van mijn leven heb ik paardgereden en vanaf mijn tiende kon je mij rondom de koeienstal vinden. Vanaf daar groeide mijn liefde voor de veehouderij en na de middelbare school was het dan ook een logische stap om Animal Sciences te gaan studeren. Eén van de beste keuzes die ik heb gemaakt, de studie past perfect bij mij.

In mijn dagelijks leven heb ik het nogal druk, maar er zijn een aantal dingen waar ik graag tijd voor maak, fotograferen, zwemmen en een feestje of wat drinken met mijn vrienden zijn dingen die ik graag doe. Ik heb het erg naar mijn zin hier in Wageningen en bij “De Veetelers”, en sinds ik in Veetelershuis Delirium woon, voel ik mij nog meer thuis. Sommigen van jullie kennen mij misschien al van mijn tijd in het bestuur van RFS, of van een andere commissie die ik de afgelopen jaren heb gedaan bij “De Veetelers”. In mijn tijd in het RFS-bestuur was ik verantwoordelijk voor het contact met de sponsoren, vanuit daar is mijn interesse in de functie Voorlichter Extern aangewakkerd.

Ik heb enorm veel zin in het komende jaar in het Bestuur van studievereniging "De Veetelers" en om de brug te worden tussen de vereniging en de sponsors, verschillende bedrijven en alle andere “externe zaken”. Ik kijk er naar uit om nog meer Veetelers te leren kennen en representatief te kunnen zijn voor de vereniging. Mocht je een vraag hebben over “externe zaken", de verenging of gewoon heel iets anders dan kan je mij altijd aanschieten, ik ben er altijd voor in om gezellig te kletsen!

Liefs,

Britt