Akcie

Feest vieren is iets wat "De Veetelers" ongetwijfeld ontzettend goed kunnen. Voordat er feest gevierd kan worden, moet eerst het een en ander geregeld worden. De Akcie is de commissie die de verantwoordelijkheid draagt om mooie feesten te organiseren en te zorgen dat de avonden en nachten soepeltjes verlopen. Met de knal rode polo is de Akcie altijd tot op het laatst van de avond te herkennen. Het hele jaar door zetten wij ons in om van elk feest in Veetelersland een knallende partij te maken! Een goed feestje en de Akcie kunnen dan ook niet zonder elkaar. 

Naast de Veetelersfeesten organiseert de Akcie, samen met andere studieverenigingen ook de welbekende Integratiefeesten. Met thema’s als: “Temptation Weiland”, "50 Tinten Piet" en "Jägtfest" zijn deze feesten altijd een groot succes! Niet alleen feest vieren is belangrijk in het studentenleven, ook het opvijzelen van teamspirit mag niet ontbreken. Het spelelement is dan ook niet voor niets aanwezig op activiteiten die de Akcie organiseert. Tijdens het Introduction Weekend ondergaan de naïeve eerstejaarsstudentjes de eerste test, waarna de meesten denkend als een “ware Veeteler” verdere uitdagingen in Veetelersland aan durven te gaan. Tijdens de Kroegspelavond lijkt het nog allemaal kinderspel, maar uiteindelijk streven wij allemaal naar de Boerengames, het zij de ultieme test!

Elke maandagavond vergadert de Akcie om de machtig mooie feesten en activiteiten goed voor elkaar te kunnen krijgen. Vanaf 21:30 uur zitten de Akcieleden rond de tafel. Evaluaties, organisatie punten en nieuwe ideeën vliegen in het rond. Na het serieuze deel is het tijd voor het nodige aantal spelletjes mexxen, waarbij het creatieve deel van de hersenen beter gaat functioneren na het nuttigen van een x aantal flesjes gedistilleerde dranken. Hoe meer flesjes  tot op leeg raken tot op de bodem, hoe grootser er wordt uitgepakt.

De Akcie probeert er voor te zorgen dat het sociale gedeelte van het studeren goed wordt onderhouden. Zowel Akcieleden als andere Veetelers zijn zich er van bewust dat een feestje goed is voor je ontwikkelingen binnen en buiten de studie. Zoals "De Veetelers" zeggen: “studeren is een must, feesten een lust, de Akcie maakt "De Veetelers" van beide bewust.”. Heb je een idee voor een feest of wil je de Akcie komen versterken bij het organiseren van al deze activiteiten? Laat het ons weten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een Whatsapp berichtje naar de Voorlichter Intern Jurre Bergers.

Gegroet,
Akcie “De Veetelers”

The taste of adventure!

Jurre Bergers - voorzitter
Riëlle Kroon - secretaris
Jimmy Bast – penningmeester

Amber Goede

Maurice Appeldooren