Voorlichter Intern

Heyy lieve Veetelers,

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Jorn Wolterink en ben 20 jaar oud. Ik kom uit Lichtenvoorde, gelegen in het mooiste plekje van het land, de Achterhoek. Onderhand zit ik al het derde jaar van mijn bachelor Animal Sciences. Een handvol hobby’s die ik heb zijn borrelen met mijn vrienden, films kijken, sport spelen of kijken en ik ben ook niet schuw voor een feestje.

Ik ben iets meer dan een jaar geleden actief geworden binnen de Veetelers post-Corona. Destijds ben ik in de Redactie en de Discuscie gegaan en heb ik me halverwege ook nog aangesloten bij de Ouderdagcie. Toen was mijn honger naar actiepuntjes nog niet gestild en ben ik in het bestuur van Aquarius gegaan om de functie penningmeester met plezier te bekleden. 

Na een jaar van activiteiten en feesten mag ik mezelf geluk wensen om zoveel leuke mensen binnen de Veetelers te ontmoeten. Ik zou graag willen dat iedereen zich thuis mag voelen binnen de vereniging en daarom is de functie Voorlichter Intern voor mij weggelegd om voor alle Veetelers een studententijd te creëren die niet te vergeten is.

Groetjes,

Jorn