Beste Veetelers,

Het is inmiddels weer zover, de eerste tentamens van het jaar mogen weer eens gemaakt worden deze week. Jullie zullen al vast wel flink diep met de neus in de boeken hebben gezeten en sommigen van jullie zullen halverwege de week misschien al wel klaar zijn. Voor iedereen, houdt het nog eventjes vol, want wat komen er snel weer leuke activiteiten aan om naar uit te kijken!

Voor de mensen die nog niet genoeg hebben gehad van het leren en van het onderwijs deze week, staat er nog wat moois te wachten. Zo zal volgende week de Student Representative Evening plaatsvinden, waarbij er een interessante presentatie gegeven zal worden over de positieve effecten van COVID-19, op het onderwijs van de WUR.

Toch liever zin in een feestje? Zorg dan dat je er volgende week dinsdag bij bent, want dan wisselt ons lieftallig bestuur. Helaas zullen wij dan officieel afscheid moeten nemen van Kirsten Elzinga, maar ook hopen wij dat jullie ons nieuwe bestuurslid met open armen zullen ontvangen, wij in ieder geval wel!

Wij willen iedereen nog veel succes wensen met het studeren en het maken van de tentamens deze week!

 

Liefs,

Het Bestuur