Link naar online vacature 

 

Ben je klaar om de volgende stap te zetten?

Ben je klaar om de sprong te maken naar een uitdagende positie met een mooi groeipad binnen een internationaal voedingsbedrijf? Vion opereert wereldwijd met ongeveer 12.400 medewerkers en biedt innovatieve marktconcepten, een sterke cultuur en een duidelijke manier van werken.

Als Trainee speel je een essentiële rol in een snel veranderende vleesindustrie. Om onze positie als gamechanger te behouden, willen we investeren in jonge academici en bachelorafgestudeerden via dit Traineeship. We zijn op zoek naar talenten die buiten de gebaande paden kunnen denken, met een helicopterview kunnen werken, kunnen bijdragen aan een meer wetenschappelijke benadering van vleesproductie en distributie, en uiteindelijk een sleutelpositie kunnen bekleden.

 

Stretch yourself!

Tijdens dit Traineeship krijg je een unieke kans om diepgaande inzichten te krijgen in verschillende aspecten van Vion en onze bedrijfsprincipes. We bieden je de mogelijkheid en ruimte om alle ins en outs van onze organisatie te ervaren en te leren, zodat je een duidelijk beeld kunt vormen van je professionele capaciteiten. Op deze manier kun je ontdekken welke rol binnen onze organisatie jou het meest energie geeft.

Sluit je aan bij ons op dit spannende avontuur en begin je reis naar een uitdagende carrière in de voedingsindustrie.