Vacature stagiair AEU

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een boeiende stageplek of wil je een afstudeeropdracht doen in een gezellig team? Dan ben je aan het juiste adres! Wij zijn in het AEU-team van CRV op zoek naar een enthousiaste stagiair die zich verder wilt ontwikkelen en niet bang is om de juiste vragen te stellen. Het AEU-team houdt zich bezig met het schatten van fokwaarden voor koeien en stieren in onder andere Nederland en Vlaanderen

Volg jij een masterstudie in de richting van fokkerij, lees dan verder!

 

Wat ga je doen?

Als stagiair ga je ons helpen bij het inventariseren of scores die inseminatoren vastleggen over vuilheid van pipet onze fokwaardeschatting voor reproductiestoornissen kan verbeteren. Vuilheid van pipet is een indicatie van een baarmoederontsteking. Je gaat inventariseren hoeveel data er is om vervolgens te bepalen wat de erfelijkheidsgraad van het kenmerk vuilheid van pipet is. Tevens ga je bepalen wat het genetische verband is van het kenmerk met de reproductiestoornissenkenmerken. Op basis daarvan kun je een advies uitbrengen of het zinvol is om scores van vuilheid van pipet te gebruiken voor de fokwaardeschatting en hoeveel extra betrouwbaarheid van de reproductiestoornissenindex kan opleveren.

 

Waar ga je werken?

Je komt te werken in het AEU team van CRV op ons hoofdkantoor in Arnhem. Hier ben je onderdeel van een team met 12 collega’s. Vanaf dag één word je gekoppeld aan een buddy die jou in alles meeneemt en voor jouw begeleiding en ontwikkeling zorgt.

 

Wij vragen

  • Je bent leergierig en niet bang om vragen te stellen. Hierin neem je initiatief en durf je dingen op te pakken.
  • Je vindt het leuk om in een team samen te werken.
  • Doe je een masterstudie fokkerij en genetica
  • Beschikbaarheid 32-40 uur per week
  • De periode wordt in overleg bepaald

 

Wij bieden

  • Een plek waar jij je kan ontwikkelen en veel kunt leren over fokkerij
  • Mogelijk een leuke (bij)baan na je stage
  • Stagevergoeding van 350 euro per maand
  • Laptop

 

Kom bij ons werken!

Klinkt dit als de stage waar jij naar op zoek bent? Aarzel dan niet om te solliciteren en sluit je aan bij CRV. Samen werken we aan een duurzame toekomst voor de agrarische sector.

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae via de sollicitatiebutton via deze link

Wil je eerst meer weten?

Neem dan contact op met Gerben de Jong, hoofd AEU via telefoonnummer 0653678652.

 

Bedrijfsprofiel

CRV is een innovatieve coöperatie voor rundveehouders. We helpen onze leden en klanten bij het fokken van een gezonde en efficiënte rundveestapel, waardoor zij tegen lagere kosten hoogwaardige melk en vlees produceren met de minste impact op het milieu. Onze bewezen topgenetica en op maat gemaakte innovatieve dataoplossingen verbeteren het dierenwelzijn, en dragen bij aan een beter leven voor de veehouder en aan de winstgevendheid van zijn bedrijf. Zo werken we aan een betere wereld voor nu en voor toekomstige generaties. Better Cows > Better Life

De basis voor het succes van CRV ligt in onze drie cultuurwaarden: Collectief eigenaarschap, Verantwoordelijkheid en Transparantie. Vanuit verbinding maken we binnen CRV samen het verschil, voor meer werkplezier en hogere resultaten.

Er zijn circa 23.000 Nederlandse en Vlaamse veehouders aangesloten bij de Coöperatie Koninklijke CRV u.a. en daarmee de eigenaren van het bedrijf CRV. We opereren internationaal in meer dan 50 landen en hebben wereldwijd rond de 2.000 medewerkers.

 

Locatie

Arnhem

 

Link naar website vacature.