Project- en Beleidsmedewerker

Waar? Nieuwegein, Netherlands

Sector? Gezondheid, veiligheid, milieu & kwaliteit

Wat? Support (Supportive/Administrative)

Uren? 32 - 36


Ben je een verbinder, een teamspeler en heb je kennis van de agrarische sector? Wil jij beleid ontwikkelen rondom de thema's: diergezondheid, volksgezondheid, onderzoek en innovatie en samenwerken met de partners van Kiwa Alspectro omtrent het initiëren, voorbereiden en uitvoeren van deze beleidsprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als project- en beleidsmedewerker werk je zelfstandig in een team van enthousiaste collega’s. Binnen dit team word jij verantwoordelijk voor één of meer beleidsdossiers/projecten.

  • Je werkt aan het initiëren, voorbereiden en uitvoeren van (beleids)projecten voor de organisaties waaraan Kiwa Alspectro haar diensten verleent;
  • Je wordt breed ingezet op diverse beleidsthema’s, zoals diergezondheid, volksgezondheid, onderzoek en innovatie;
  • Je krijgt een actieve rol in de communicatie met de diverse stakeholdergroepen;
  • Je schrijft beleidsnotities, analyseert gegevens en maakt en bewaakt de begrotingen van jouw projecten;
  • Je bereidt vergaderingen voor, organiseert en neemt deel aan extern overleg, schrijft nieuwsbrieven en werkt samen met het Alspectro team aan al het overige beleidsuitvoerende werk.

Wat verwachten wij van jou?
De project- en beleidsmedewerker die wij zoeken is een ondernemende, gedreven zelfstarter met uitstekende organisatie skills. Je bent goed in het verbinden en het communiceren op diverse niveaus en gaat ook een discussie niet uit de weg. Jij weet hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden, hanteert een resultaatgerichte aanpak, schakelt snel en weet de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast ben je collegiaal, integer en in staat om Kiwa Alspectro te vertegenwoordigen.

 

Beschik jij over het volgende profiel?
Je hebt een afgeronde hbo- en/of wo- opleiding, bij voorkeur HAS of WUR;
Je hebt kennis van de agrarische sector;
Je hebt bij voorkeur werkervaring en bent toe aan een volgende stap in je carrière.


Wat zetten wij daar tegenover?

Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheden. Een uitgebreid inwerkprogramma met (interne) cursussen en opleidingen omdat wij aandacht hechten aan jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

  • Enthousiast team, leuke collega’s en een informele werksfeer;
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie;
  • De mogelijkheid om een paar dagen per week vanuit huis te werken;
  • Een marktconform salaris in overeenstemming met opleiding en ervaring.

Waar ga je werken?

In deze rol maak je deel uit van de bedrijfseenheid Kiwa Alspectro met als standplaats Nieuwegein.
Dit is een deskundig en gedreven team waar een collegiale en informele werksfeer en teamwork voorop staan.

Kiwa Alspectro biedt beleidsondersteuning aan diverse agrarische (branche) organisaties op het gebied van voedselveiligheid, diergezondheid, volksgezondheid en milieu. Een belangrijk onderdeel hiervan is secretariaatsvoering, het beheren van door de overheid erkende databases en het ontwikkelen en beheren van keurmerken.


Ben je geïnteresseerd en is de functie van Project- en Beleidsmedewerker iets voor jou?
Aarzel dan niet en upload je cv en duidelijke motivatie via de rode sollicitatiebutton rechtsboven om te solliciteren bij Kiwa.


Meer informatie

Heb jij nog vragen over de vacature of wil je meer te weten komen over onze organisatie?

Dan kom ik graag met je in contact: Elma Lageveen telefonisch te bereiken op 088 998 4375 of per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij maken graag kennis met je! Of solliciteer direct via Project- en Beleidsmedewerker in Nieuwegein, Netherlands | Kiwa