In het kort

Uren: 38
Dienstverband: Fulltime
Categorie: Customer Service
Locatie: Heijen

Een service- en oplossingsgerichte teamspeler met passie voor de klant en een visie over commerciële communicatie voor de klantenservice van Pavo in Heijen. Ben je initiatiefrijk en kan je zowel intern als extern uitstekend communiceren?

Solliciteer dan naar deze functie bij Pavo, Europees marktleider in paardenvoeding en onderdeel van ForFarmers, het grootste diervoederconcern in Europa.

 

Over Pavo

Pavo is onderdeel van ForFarmers, bestaat al ruim vijftig jaar en de producten van Pavo worden verkocht in meer dan 35 landen. Als Europees marktleider in hoogwaardige paardenvoeding voelt Pavo zich betrokken bij de gezondheid van alle paarden en hun specifieke behoeftes, haar klanten en de wereld waarin we leven. Daarbij geeft Pavo het beste advies en ontwikkelt het de meest gezonde voeding. Wetenschappelijk onderzoek ligt ten grondslag aan alles wat het team van Pavo doet. We zijn gedreven, innoveren en blijven zoeken naar verbetering, om wat we doen, steeds beter te doen. Onze missie: elke paard gezond, elke paardenhouder gelukkig. Een leven lang. Ga naar onze website voor meer info.

 

Wat ga je doen als medewerker klantenservice?

Als Medewerker Klantenservice (B2C) maak je deel uit van het team Sales & Marketing Support van Pavo, het hart van de organisatie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de klantbeleving en ondersteunt de commerciële en marketing activiteiten van Pavo. Je richt je in je dagelijkse werkzaamheden primair op het contact met onze eindgebruikers/consumenten. Deze paardenhouders zitten met uiteenlopende vragen: van het voeden en management van hun paard, tot een status update van hun webshopbestelling. Je biedt een uitstekende service door mee te denken en accuraat te communiceren. We verwachten dat je zelf het initiatief neemt, kritisch bent op de dagelijkse processen en voorstellen ter verbetering aandraagt. Je werkt accuraat en houdt het overzicht binnen het gevarieerde takenpakket met de nodige flexibiliteit die de dagelijkse werkzaamheden op onze klantenservice met zich meebrengen. En verder: Bij Pavo hebben we heel veel passie voor paarden, dus affiniteit met de hippische sector helpt en maakt je baan bij ons extra leuk!

 

Wat wij van jou verwachten

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau; bij voorkeur van een commerciële/hippische opleiding.
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de klantenservice of een commerciële binnendienstfunctie.
 • Uitstekende beheersing van Microsoft Office.
 • Bij voorkeur ervaring in het werken met CRM-systemen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift. Andere talen zijn een pre.

 

Wat je van Pavo krijgt

 • Je werkt bij de marktleider in de Europese diervoedersector
 • Je krijgt 24 vakantiedagen en 13 adv-dagen op basis van fulltime dienstverband
 • Jaarlijks ontvang je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 4%
 • Laptop en reiskostenvergoeding
 • Veel ruimte voor je eigen inbreng en ideeën om het werken bij Pavo nog interessanter te maken!
 • Ruimte om je te blijven ontwikkelen.

 

 

Wie ben jij?

Bij jou staat de klant altijd op nummer één, zonder dat je het klantervaring uit het oog verliest. Je hebt inlevingsvermogen, denkt in kansen en neemt initiatief om oplossingen aan te dragen. Je bent communicatief sterk en werkt graag in een team.

Kun jij gestructureerd werken en heb jij (nieuwe) softwaresystemen snel onder de knie? Dan zoeken we jou!

 

Solliciteer via de solliciteer-button bovenaan deze pagina. Je wordt automatisch doorgelinkt naar onze sollicitatiemodule. Vul deze in en voeg je motivatie en cv als bijlage toe.

Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Heb je vragen? Neem contact op met Andrea Raemaekers, Teamleader Sales & Marketing Support, via ons centrale telefoonnummer: 0573 - 28 88 00.

https://www.werkenbijforfarmers.nl/vacatures/customer-support-representative-fulltime--heijen--vacature-r5807.aspx