Al sinds het begin der tijden der oprichting van Studievereniging “De Veetelers”, in 1962, was men al bekend met moraal en fatsoen. Echter deed dit zich alleen voort uit zeer speciaal gelegenheden gedurende het jaar, gelegenheden waarbij men koos om hen doffe werkkleding, klompen en laarzen te verruilen voor een nette smoking en elegante jurk met daaronder dragende puntschoenen, pumps of hakken. Zo’n uniek voorkomen kan natuurlijk maar één gelegenheid betreffen, exact, het gala!

Ook dit jaar zal er weer een gala plaatsvinden, waarbij de chiqueste danspasjes geshowd mogen worden en iedereen hen mooiste outfit uit de kast mag trekken. Dit jaar zal echter anders gaan dan andere jaren. Zo zal onze commissie dit jaar bestaan uit een heuze integratie tussen Studievereniging “De Veetelers” en de studievereniging van Agrotechnologie, Heeren XVII.

Waar een aantal Veetelerinnen al bekend waren met het mannelijke schoon van Heeren XVII (en vice versa), is dit jaar natuurlijk de uitgelezen kans om elkaar wat beter te leren kennen of om die gedurfde stap te wagen en wellicht de vlam van je leven te ontdekken!

Gezien de voorbereidingen van Galacie 2024 al hard van stapel lopen, durven wij al hardop uit te spreken dat het gala ergens in het voorjaar van 2024 zal plaatsvinden! Heb je nog leuke ideeën om dit gala naar een nog groter succes te brengen? Stuur ons dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hebben er al erg veel zin in en hopen jullie te zien in het voorjaar!

 

Galacie 2024

Annemie Lukkes – Voorzitter (Heeren XVII) 

Anke van Mierlo – Secretaris (“De Veetelers”)

Dirk van Ditshuizen – Penningmeester (Heeren XVII)

Wiebe Kemp – Penningmeester (“De Veetelers”)

Maud Janssen – Hoofd sponsoring (Heeren XVII)

Iris Hoogerbrugge – Hoofd sponsoring (“De Veetelers”)