dinsdag, januari 19, 2021 Nieuws 11
Beste Leden, Vorige week was een drukke week met veel avondactiviteiten. Op dinsdag 12 januari 2021 was het tijd voor de jaarlijkse Almanak Ceremonie, die helaas door maatregelen omtrent het Corona virus niet in fysieke vorm door mocht gaan. Ondanks deze grote teleurstelling heeft Almanakcie 37 er een feestelijke avond van gemaakt en is de ceremonie soepel verlopen via een livestream. Op woensdag 13 januari 2021 organiseerde de Twaalfde Lustrumcie een online activiteit. Tijdens deze activiteit werd het thema van het Lustrum bekend gemaakt en daarnaast ook hun zevende lid. Het werd een...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors