zondag, juli 07, 2019 Nieuws 158
Beste Veetelers, Hoera, de langverwachte vakantieperiode is aangebroken! Tijd om een beetje bij te komen van al het studeren. Voor de echte strijders die nog door gaan in de vakantie: heel veel succes! Verder gaan er nog een aantal fanatiekelingen op Praktijkweek om nog wat extra praktijkgerelateerde kennis op te doen. Ik hoop iedereen na de vakantie weer gezond en gebruind terug te zien om met...
woensdag, juli 03, 2019 Nieuws 125
Lieve Veetelers, Het is alweer de laatste week van het jaar en deze week staat natuurlijk in het teken van de laatste tentamens. We willen jullie allemaal veel succes wensen met jullie tentamens en een fijne vakantie wensen. We hopen jullie volgende jaar weer vol frisse energie te zien op de veetelersactiviteiten. Liefs, Bestuur

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors