maandag, mei 23, 2022 Nieuws 4
Lieve Veetelers, En alweer een week vol activiteiten! Deze week hebben we verschillende activiteiten, en let erop: je kunt je nog steeds inschrijvenvoor de FRAmelco excursie! Daarna heb je de mogelijkheid om met ons de drie nieuwe Bestuursleden te vieren bij de Bestuurswissel! Ook houdt de Freshmencie een beerpong avond op woensdag, hopelijk zien we je daar! Fijne week! Het Bestuur

Toekomstige activiteiten

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors