maandag, april 22, 2019 Nieuws 302
Lieve Veetelers, Ik hoop dat iedereen heeft kunnen genieten van het mooie weer tijdens Pasen en heel veel eitjes heeft gegeten. Deze week staan er weer veel activiteiten op de planning. Dinsdag vindt de Beer Laser Tag plaats, woensdag kunnen we heerlijk survivallen boven de koeien. Donderdag organiseert de NZV een inspiration dinner over kringlooplandbouw, het belooft een interessante avond te...

Commissies

Het belangrijkste deel van de vereniging zijn de commissies. Zij organiseren activiteiten en zijn verantwoordelijk voor andere belangrijke zaken.

Activiteiten

Wij organiseren veel activiteiten met verschillende thema's. Mocht je een keer naar een activiteit willen, kijk dan eens in onze agenda.

Foto's

De activiteiten van de studievereniging worden vastgelegd door middel van foto's. Wij proberen onze leden vast te leggen op hun mooiste momenten.

Avatar

"De meest actieve studievereniging van Wageningen."

De Veetelers

Onze vereniging

De Veetelers is de studievereniging voor Dierenwetenschappen studenten aan Wageningen University and Research. De studievereniging is opgericht in 1962. Het lange bestaan van de vereniging is haar sterkte punt. Aangezien, de studievereniging zeer actief is door de meerdere onderverenigingen. Kortom, De Veetelers is de perfecte vereniging voor elke Dierenwetenschappen student.

board De Veetelers

Onze Sponsors

Hoofdsponsors

Subsponsors

Sponsors