Voorzitter

Voorzitter

Hallo Allemaal!

Ik ben Charlotte Visser, 23 jaar oud en ik kom uit Heemstede. Op dit moment ben ik bezig met mijn master Animal Sciences, met als specialisatie Adaptatiefysiologie. Thuisthuis kom ik helaas niet van een bedrijf, dus vond ik het heel leuk om praktijkervaring op te doen in mijn tijd dat ik in het Porculum bestuur heb gezeten.

 

Voor het Bestuur ben ik al actief geweest bij de vereniging. Hiervoor ben ik namelijk al actief geweest bij de Akcie, Redactie, Sportcie, Promcom, Porculum, DoMiBoCo en afgelopen jaar Almanakcie 35. Ik heb een super leuke tijd gehad in al deze commissies dus voor de mensen die nog twijfelen geef ik als advies om het zeker te doen! Op het moment dat ik door Carmen gevraagd was, wist ik niet zo goed of ik het bestuur nog wel in moest gaan. Echter heb ik bedacht dat ik deze mooie kans niet voorbij had willen laten gaan.  Het wordt een heel gezellig maar vooral ook druk jaar, waarin ik hoop mezelf te ontwikkelen en nog veel te ontdekken.

 

Ik heb in ieder geval heel veel zin in aankomend jaar en om jullie allemaal beter te leren kennen. Als jullie nog vragen hebben, ben ik altijd in voor een praatje!

Groetjes,

 

Charlotte Visser