Meeloopdagcie

De meeloopdagcommissie van Studievereniging “De Veetelers” organiseert ieder collegejaar vijf meeloopdagen voor scholieren die overwegen om de studie Animal Sciences te gaan doen. De meeloopdagen zijn bedoeld om je een blik te gunnen in het leven van een student Animal Sciences. Tijdens een meeloopdag voor de Bachelor Animal Sciences probeert de commissie toekomstige studenten een goede weerspiegeling te geven van de opleiding. Deze dag worden er presentaties, colleges, practica en een rondleiding op Carus gegeven om alle facetten van de studie te tonen.

De meeloopdag van Animal Sciences is een zogenaamde groepsmeeloopdag. Dit betekent dat je in een groep de presentaties en een college volgt die ’s morgens gegeven worden, en ’s middags in kleinere groepen meedoet aan de practica en rondleidingen op de onderzoeksfaciliteit. Er zijn ook mogelijkheden voor individuele meeloopdagen, waarbij je 1-op-1 met een student meeloopt gedurende het jaar. Via de volgende link kun je je hiervoor aanmelden: http://www.wur.nl/nl/Onderwijs-Opleidingen/Bachelor/Voorlichtingsactiviteiten/1op1-meeloopdag.htm.

Ieder jaar zijn er weer veel enthousiaste scholieren die zich inschrijven voor de meeloopdag, die elkaar ook weer in het eerste jaar tegenkomen. Het is dus niet alleen een goede manier om meer over de studie te weten te komen, maar ook om je aankomende medestudenten te leren kennen. Ook veel mensen die al weten dat ze Dierwetenschappen gaan studeren schrijven zich in voor de Meeloopdag, om alvast de echte ‘Veetelers-sfeer’ te proeven.

Kortom; overweeg je om Dierwetenschappen te gaan studeren, schrijf je dan in voor de meeloopdag!

Inschrijven kan via https://www.wur.nl/en/show/Student-for-a-day-Animal-Sciences.htm

Groeten van de meeloopdagcie,

Chris ten Napel (contactpersoon)
Ida van de Ven
Pim Hilgers
Carolien Diederickx
Linsy Roest

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.