Internetcie

ICIE - In Case of Internet Emergency "who are you gonna call? De icie!"

 

De fantastisch mooie website die je nu voor je hebt staat continu onder de kritische en kundige blik van een uniek ras studenten binnen De Veetelers: de internetcie-leden!

Wij bieden:  

  • creatieve polls
  • accounts voor nieuwe leden
  • hulp aan de arme Veetelers die hun inloggegevens kwijt zijn
  • hulp aan Veetelers en commissies/onderverenigingen bij het gebruik van hun account
  • een goedwerkende website
  • een up-to-date vacaturebank
  • en diverse andere dingen - we zijn nu eenmaal heel veelzijdig.

Elke maand is er een technisch overleg over de stand van zaken en worden mogelijkheden en verbeteringen uitvoerig besproken. Heb je een brandende vraag, een gouden tip of een helpende suggestie? Schroom niet en contacteer ons via het contactformulier, of rechtstreeks via veetelers.internetcie@wur.nl. Een internetcie-lid tackelen (niet te hard alsjeblieft dankjewel) als je deze tegen komt is natuurlijk ook altijd mogelijk. Postduiven worden niet geaccepteerd - dit is zwaar uit de tijd.

De internetcie is altijd op zoek naar enthousiaste extensions binnen de commissie, zo blijven wij ook up-to-date. Dus weet jij dat een website met 'www.' begint en weet je dat je een vastgelopen computer niet oplost door het beeldscherm uit en weer aan te doen, dan willen we JOU hebben (kennis van website-beheer zou natuurlijk heel fantastisch zijn, maar zeker geen verplicht criterium)!

En zit je in college en heb je ineens die ene geniale ingeving voor een leuke Veetelerspoll op de homepage? Dan weet je dat je gewoon even hier moet zijn! Bij voorbaat een dikke dankjewel. 
 

Groeten,

Internetcie version 2.0.17.1

 

Michelle Bax - Contactpersoon
Emma Beijer
Jan Erik Doornweerd
Tjeerd Thomas
Mendy van Toor