"Weet ik Veel?"

Event date: 

dinsdag, 16 januari, 2018 - 13:45 tot 18:30

"Onderwijsverplichtingen gaan altijd voor. Je bent zelf verantwoordelijk voor eventuele consequenties."

Hallo allemaal,

Wij zijn onlangs benaderd door het RTL televisieprogramma ‘Weet Ik Veel?’ met de vraag of wij als studievereniging deel willen nemen. Hieronder eerst een korte uitleg over het programma.

In het programma, gepresenteerd door Linda de Mol, spelen drie bekende Nederlanders tegen elkaar. Zij proberen een zo hoog mogelijk rapportcijfer te behalen voor hun algemene kennis. Ze moeten hiervoor een aantal rondes met multiplechoicevragen doorlopen. De BN’er die dat het beste heeft gedaan speelt de finale. De tribune is gevuld met universitaire- en hbo-studenten die allemaal actief meespelen. Uiteindelijk zal de beste student de BN’er in de finale bijstaan en een geldbedrag winnen, dat flink kan oplopen.

De opname die wij mogen bijwonen vindt plaats op dinsdag 16 januari 2018 en we vertrekken aan het eind van de ochtend met een bus richting de studio in Hilversum. De kosten voor de activiteit bestaan uit vervoerskosten en zullen maximaal €8,40 zijn. Wanneer je gebruik maakt van het OV of eigen vervoer dienen deze kosten alsnog betaald te worden.

Inschrijven kan maandag 20 november 2017 vanaf 12.00 uur via de website. De inschrijving is open tot en met vrijdag 1 december 2017 12.00 uur. Wij mogen met een groep van 75 studenten de opnames bijwonen. Twee jaar geleden zaten de inschrijvingen snel vol, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Denk eraan dat je op de dag van opname nog student moet zijn, het tonen van een geldige collegekaart is verplicht.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Reacties

Thomas Remmits staat

Thomas Remmits staat ingeschreven voor Sharita Kanhailal