RFS Academy

Event date: 

donderdag, 18 januari, 2018 - 19:00

Het is weer zover! De RFS Academy 2018 staat voor de deur en zal op donderdagavond 18 januari plaatsvinden. Op deze avond zullen drie van onze sponsoren; Agrifirm, Flynth en Lely ingaan op het  thema: "Stal van de toekomst". Tijdens deze avond zal melkvee centraal staan, maar ook voor wie meer interesse heeft in andere diersoorten kan deze avond zeer interessant zijn. De meeste bedrijven zijn in alle markten thuis! 

Agrifirm:
Agrifirm houdt zich ook bezig met verschillende administratieve zaken van melkveehouders, denk hierbij aan rantsoenberekeningen en mestadministratie. Op de Academy zal Agrifirm Exlan vertellen over de stal van de toekomst: van NH3 reductie tot aan draagkracht maatschappij.

Flynth:

Flynth is een organisatie die veehouders ondersteunt in advies en accountancy. Een dochteronderneming van Flynth komt langs, namelijk Rombou. Rombou helpt boeren bij aanvragen van vergunning, achitectuur, geven bouwbegeleiding en geven adviezen.

Lely:

Lely is sinds 1948 een familie bedrijf, die haar klanten help om het werk op het boerenbedrijf te verlichten. De veelal bekende, rode melkrobot, maar ook mestschuif- en voerrobots zijn machines die je steeds meer zal zien op het melkveebedrijf. Lely is zelf niet betrokken bij stallenbouw, maar Lely zal haar visie geven over hoe in de toekomst kan omgegaan met data die verkregen wordt. Dit belooft zeer interessant te worden.

 

Vanaf 19.00 uur ben je welkom in het Forum in voor het lokaal 413 voor een kopje koffie of thee. Daarna beginnen de presentatierondes, waarbij je van twee van de drie bedrijven een presentatie kan volgen. 

Het programma van deze avond:

19.00 uur    Inloop

19.30 uur    Introductie van de avond

19.40 uur    Eerste presentatieronde

20.30 uur    Pauze

21.00 uur    Tweede presentatieronde

21.45 uur    Borrel

Tijdens de kleine borrel is de gelegenheid om met elkaar na te praten over wat er deze avond allemaal aan bod is gekomen.

Aan de avond zijn in principe geen kosten verbonden. Maar er geldt: intekenen is bindend! Wanneer je de avond toch afwezig bent, kun je je tot woensdag 17 januari 2018 nog afmelden. Anders wordt er € 5,- in rekening gebracht.

De presentaties die gehouden worden zullen voor iedereen begrijpelijk zijn, ongeacht welke achtergrond of kennisniveau je hebt! Pak deze kans dus om extra kennis op te doen en contacten te leggen met het bedrijfsleven.

Inschrijven is mogelijk, via de veetelerssite, vanaf woensdag 10 januari 12.00 uur: 

http://veetelers.nl/nl/events/rfs-academy-3

Mocht je je niet online kunnen aanmelden, stuur dan een mail naar veetelers.rfs@wur en geef je op.

Belangrijk!

Op deze avond kan je kiezen naar welk bedrijf je graag zou willen luisteren. Dus stuur een mail met je top 2 bedrijven. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de voorkeur van de deelnemers. Bij veel animo voor een bedrijf wordt gekeken naar de tijd waarop de mail is gestuurd met de bedrijfsvoorkeur; wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Kortom, heb je altijd al willen weten hoe de stallen van de toekomst eruit komen te zien en hoe we moeten omgaan met de vele data. Pak je kans en meld je aan! 

Met loeiende groet,​

Reacties

.

.