Weekendcie 2023 

Na jaren van afwezigheid door corona, is het eindelijk weer zover: Weekendcie 2023!

Heb jij altijd al met al je Veetelersvrienden en vriendinnetjes een weekend weg gewild, waarbij je niet het ene na het andere bedrijf hoeft te bekijken met je tere brakke hoofdje? Wil je cultuur snuiven in een mooie stad en ’s avonds los gaan in het uitgaansleven? Of ga je liever een weekendje de natuur in en rust je uit na een wild tochtje raften bij een kampvuurtje? Dan is dit jouw kans! Houd het weekend van 24, 25 en 26 maart 2023 vrij in jouw agenda!

Wat we gaan doen en waar we heen gaan blijft nog even geheim, maar één ding is zeker: zonder jouw aanwezigheid zal dit weekend zeker niet compleet zijn. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in als de inschrijvingen geopend worden, want er geldt zoals altijd vol = vol. 

Momenteel zijn wij druk bezig met vergaderen om dit langverwachte weekend vorm te geven. De locatie van dit weekend zal op spectaculaire wijze bekend gemaakt worden in de rigro van 17 januari, wees hier dus allen bij!

Binnenkort volgt meer informatie. Voor eventuele vragen kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groetjes,

Weekendcie 2023!